Gratis Aanmelden

Eenmalige ontmoeting mama (38)

Antiroken31 (38)

Tja wat moet ik hier nu eens over mezelf vertellen? Ik kan zeggen dat ik leuk, lief spontaan en vrolijk ben maar dan kan je natuurlijk beter zelf achter komen. Ik ben niet veeleisend, alleen zou ik het wel heel erg fijn vinden als jij geen roker bent want dat vind ik zelf namelijk vreselijk vies!

Maak contact met haar
  1. Naam: Antiroken31
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: LBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Eenmalige mama Antiroken31 van 38 uit Groningen, Groningen ontmoeting
Mesexy (33)
★★★★☆
Ik ben lief, sexy en spannend. het zou een feestje zijn om eens een man te vinden waar ik mee kan genieten. Niet een saaie man, maar een behoorlijk romantische en erotische man. Wie o wie heeft er al extra veel zin in om eraan te starten?
Geile sexdating met milf
Jasmijn (39)
★★★★★
Al enige jaren timmer ik aan de weg als model in lingerie en andere spannende dingen voor allerlei erotische bladen, maar nooit kan ik me laten gaan en geheel blootgeven. Bij deze is mijn zoekvraag dan ook een persoon, een lekkere man die van wanten weet en mij over mijn grenzen kan laten gaan.
Dampende dates met mama
Cilia (37)
★★★★☆
Ik houd heel erg van erotiek, vooral van intense sex, op elke manier, lang vrijen en genieten. Erotische massage, knuffelen en noem maar op. Het belangrijkste vind ik dat we allebei een fijne tijd hebben.
Opwindende date met mama
Marlliess (33)
★★★★☆
Ik ben voor mijn studie als masseuse op zoek naar iemand op wie ik al mijn opgedane kennis mag oefenen. Ik kan sport massage, maar wat ik lekkerder en leuker vind is een erotische massage. Gezellig met een kaarsje aan en muziekje op.
Wulpse sex met milf
Valentina (42)
★★★★☆
Ik ben van italiaanse afkomst en dat maak ik ook helemaal waar. Ik heb een aardig temperament. Zo ben ik ook in de erotiek, als je wil weten hoe ik op dat gebied ben dan mag je me dat gewoon vragen.
Geile vrijpartij met mama
Marlisee (32)
★★★★★
Massage's ik kan er geen genoeg van krijgen. Een hot stone, body to body of gewoon een erotische met een happy end? Krijgt er al iemand zin!
Erotische dates met milf
Guusje
★★★★★★★★★★
Hoi hoi, ik zit met een groot blok beton in mijn tuin wat weg moet. 20 cm x 50 cm x 80 cm. Wil iemand dat voor me doen. Accepteer je dan een handjob van mij als beloning?
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Femmy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote Ikea kast gekocht en ik krijg hem niet in elkaar gezet. Is er iemand die mij kan helpen en die een beloning in natura accepeert van mij?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Lexi
★★★★★★★★★★
Lieve man gezocht die mijn tuintje wil komen doen, want ik kan er nauwelijks meer doorheen lopen vanwege het onkruid. Ik wil je graag vergoeden met seks, want ik heb geen geld meer.
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten